Mød vores foodtrucks

Her kommer en gennemgang af alle de foodtrucks og barer, du kan møde på Svendborg Streetfood-marked i vinterferien 2019. Vi er klar onsdag-lørdag i værftshallen på Frederiksøen fra 11.00-21.00. Kom endelig forbi, der er fri entré!

RESTAURANT RESUMÉ har gang i et væld af aktiviteter i byens liv og engagerer sig nu også i streetfoodmarkedet. Kim Gubi og co. byder på et kig ind i deres gourmetverden, tilsat streetfood’ens udformelle præg.
 

KITZCHEN STREET FOOD er en vild amerikansk skolebus, ombygget og istandsat fra for til agter, så den i dag fremstår som en toptjekket og funky foodtruck. Kitzchen serverer burgere med frisk oksekød fra kødkvæg, pita i hjemmelavet surdejsbrød og egen langtidsstegt oksespidsbryst og svin. Alt sammen røget! Og tjen lige de vilde andestegte fritter!

YATAI FOODTRUCK
Yatai byder på autentisk, japansk streetfood af højeste klasse. Jens Rahbek var medstifter af Sticks n’ Sushi og er nu rullet mod nye eventyr længere ind i det japanske køkken, der udover sushi byder på endnu flere spændende retter.
(afventer)

VEX MEX – GREEN STREET FOOD
Vex Mex er Fyns første 100% veganske foodtruck. Vex Mex disker op med lækre retter inspireret af det mexikanske køkken.
 
HUNGRY DANE
Her rullet et mekka for burgerelskere ind! Kødet er sous-vide confit, der betyder, at kødet først får lov til at simre i sin egen saft i ti timer og bagefter bliver vendt med vores særlige krydderblanding og til sidst confiteret i andefedt. Du kan vælge din burger med ’original beef’, ’signature chicken’, ’barbecue pork’ eller ’classic duck’.
 
FAST & HEALTHY
Og så skal vi – til trods for det udenbyske navn – hjem til de danske klassikere. Foodtrucken her stævner nemlig ud fra Fanø og det store slagnummer er den vestjyske egnsret bakskuld, en vidunderlig saltet, tørret og røget ising. (og ja, det er en fisk!). Prøv den, også selv om det lyder lidt – fremmed…
 
GREEK TREATS
Solid græsk gyros-pita, lækker tzatziki og grillede souvlaki-spyd. Den græske foodtruck leder tankerne hen på små græske øer, Ouzo på tavernaen og udsigt over Middelhavet.
GOPA er en forkortelse for gode pandekager. Og når Pernille og co. undlader at sætte lyset under en skæppe, står det for gourmet-pandekager. Og det kan de virkelig stå inde for. Her finder du frisklavede pandekager, både i mad- og dessertudgaver. Et godt sted at slutte madrundturen med lidt sødt!
 
LE TRANG har sine rødder i Vietnam, men sin travle hverdag i Svendborg, hvor den eksotiske madvogn efterhånden er velkendt for den solide kvalitet. Smag en række traditionelle vietnamesiske retter – også med et god udvalg i vegetarretter.
 
ITALIAN STREET TREATS er en kær gammel ven. De vender tilbage igen, fordi deres pastaretter simpelthen er uforlignelige. Tag det som et godt råd fra os, der booker madvognene ind: Deres trøffel-kalve-pasta er forrygende!
KNÆWR KAFFEBAR serverer god kaffe, øko-te og den vilde, varme kakao! Du kan supplere med lækre friskbagte sager fra bager Wendorff.
 
COCKTAILBAREN er klar med de klassiske cocktails i det hyggelige, rå loungeområde. Nyd en after dinner cocktail eller en sundowner. Alle cocktails er frisklavede.
 
SPECIALØLBAREN præsenterer dig for en hel stribe spændende craftbeer. Prøv et smagesæt der bringer dig rundt i seks forskellige øl, i små praktiske smageglas – fra det lyse til det mørke, fra det bitre til de sødere.
 
KAMMERATERIETS BAR byder på friske, iskolde fadøl, husets vin, sodavand mm.
 

Vi bringer gademad til Svendborg