Mød vores foodtrucks

Her kommer en gennemgang af alle de foodtrucks og barer, du kan møde på Svendborg Streetfood-marked i vinterferien 2019. Vi er klar onsdag-lørdag i værftshallen på Frederiksøen fra 11.00-21.00. Kom endelig forbi, der er fri entré!

Hungry dane
Vi starter vores rundtur i markedets foodtrucks hos Hungry dane. Gutterne i den orange vogn byder på noget så forførende som sous-vide confiteret okse- og andeburgere. De supplerer med de vildeste fritter og menuerne serveres også som glutenfri.

Cubanolicious – Øhavskøkkenet
Her er vi ude i noget så raffineret, som en lokal og på samme tid eksotisk foodtruck. Thomas fra Øhavskøkkenet kaster i efterårsferien sin kærlighed og kokkekunst på det cubanske køkken. Thomas er nystartet kok på Tåsinge, og medbringer et CV blandt andet Michelin-restauranterne Pierre Andre & Kiin Kiin , og har senest været køkkenchef på Stalla Maris – før altså livet som selvstændig kaldte. Råvarerne er lokale, inspirationen er cubansk!

Jakobsen Pita
Jakobsens Pita byder på de lækreste pitabrød med flammegrillet oksefilet, lammekølle, kyllingefilet eller halloumiost. Og dét med flammegrillet er virkelig bogstaveligt ment – ved deres seneste besøg for nogle markeder siden kunne grillen duftes helt ude i Ollerup!

Mr. Phanhouse
Mr. Phanhouse serverer et spændende mix af traditionelle og utraditionelle bud på dim sum. Dim sum er et kinesisk måltid, som består af et bredt udvalg af små retter, der varierer fra sødt til salt. Mr. Phanhouse henter inspirationen i sin fødeby Hong Kong, hvor hans svigerforældre fortsat bor.

Torvetkøkkenet
Mette og Ingvar fra Torvekøkkenet præsenterer madbrød og pandekager af de lækreste slags. De siger selv, at de laver mad med kærlighed, men i deres pandekager kan du også vælge kylling, bacon, pesto mm – eller synde med en oreo- eller karamel-dessertpandekage. Åh!

Wex Mex
Wex Mex serverer 100 % vegansk, bæredygtig streetfood som er smagfuldt, sundt og lækkert på én gang. Råvarerne er økologiske og emballagen, de anvender, er 100% bionedbrydelig. Wex Mex serverer sprøde nachos, grillede wraps og lune paninis fra den hyggelige gule retrofoodtruck. Kom og prøv et lækkert og vegansk alternativ.

Italian Street Treats
Italian Street Treats er en 100% italiensk foodtruck, der drives af to italienske kokke. Her kan du finde frisk pasta kogt al momento med hjemmelavede saucer, syditalienske frituresnacks som risotto og mozzarellakugler, sprøde klassiske panini og meget mere. Buon Appetito!

Kitczhen
Den originale amerikanske skolebus var særdeles populær, da den ved et tidligere marked forførte både øje og mave. Nu lægger bussen atter ruten forbi Svendborg med andestegte fritter og burgere i vilde fortolkninger: Awesome og Cheezy med ødkvæg, Flying med kylling, Piggy med gris, Duckie med and og Weggie med grøntsager. Chaufføren må gerne samtale under måltidet…

Greek treat
Greek Treat bringer den græske feriestemning helt ind værftshallen med deres fuldvoksne, lækre gyrospitaer. Det er smagen af græsk øhop og skulle du blive revet helt med, fikser baren måske en Ouzo. Kali spéra!

KNÆWR KAFFEBAR serverer god kaffe, øko-te og det vilde og meget store udvalg af varm kakao i et hav af forskellige variationer! Du kan supplere med lækre friskbagte sager fra bager Wendorff.
 
SPECIALØLBAREN præsenterer dig for en hel stribe spændende craftbeer. Prøv et smagesæt der bringer dig rundt i seks forskellige øl, i små praktiske smageglas – fra det lyse til det mørke, fra det bitre til de sødere.
 
KAMMERATERIETS BAR byder på friske, iskolde fadøl, gode vine, sodavand mm.
 

Vi bringer gademad til Svendborg